Tuesday, 7 March 2017

Pusat Jagaan dan Latihan anak OKU cheras

Dah lama perasan pusat jagaan dan latihan anak OKU ni masa hantar Ali pagi-pagi ke sekolah.

Cuma tak terfikir nak tulis di blog. Tadi masa hala balik dari hantar Ali terasa nak ambil gambar banner pusat ni.

Terfikir nak share, manalah tahu kot ada ibu bapa di luar sana yang sedang cari pusat jagaan dan latihan untuk anak.

Mungkin boleh cuba tanya disini perkhidmatan yang disediakan. Contact je no. pada banner tu ya.

Kedudukan pusat jagaan dalam kawasan perumahan di bdr tun hussein onn cheras.

Rumah corner lot 2 tingkat setengah. Kawasan  nampak besar dan selesa.

Bagi ibu bapa mungkin boleh datang tengok sendiri tempatnya untuk dapatkan maklumat lanjut.



No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.