Tuesday, 13 December 2016

Template blogspot mobile user friendly

Alhamdulillah, tak tahu nak cakap macam mana rasa syukur sangat sebab berjaya juga repair masalah teknikal blog ni.

Hari ni 2 masalah berjaya selesai, satu pasal Google analytic.

Google Analytic punya masalah sebelum ni data traffic dari Malaysia tak dapat dikesan.

Punyalah lama baru perasan tak ada data rekod dari Malaysia.

Yang kedua pasal Blogspot mobile template, sebelum ni kalau ikut yang asal memang tak user friendly.

Tengok template WordPress jauh sangat beza, WordPress memang user friendly template untuk baca blog guna henfon.

Lepas 3 jam mencari template, update data, akhirnya berjaya juga dapat template idaman.

Happy sangat bukan nya apa, ikutkan dah nak beli domain baru sebab nak guna template WordPress.

Alhamdulillah tak payah tukar sebab Blogspot pun boleh dapat yempcun macam WordPress.

Macam mana nak tukar? Tunggu entry akan datang 😘

No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.