Saturday, 19 November 2016

Testimoni Kacip Fatimah UTM bersihkan rahim



Testimoni pertama yang saya dapat dari customer, perasaan masa tu 'sangat eksited'....bukan apa, niaga online, testimoni dari pelanggan sangat-sangat penting sebagai bukti produk yang kita jual berkualiti dan beri kesan yang terbaik pada pengguna.

Mengikut Kajian, Ekstrak Kacip Fatimah UTM mampu membantu untuk mengecutkan rahim bagi wanita yang lepas bersalin. Boleh tengok Rujukan dibawah.

Rawatan kesukaran pada saluran kelahiran, ketidaksuburan bagi wanita dan mengembalikan kekuatan badan (Zakaria & Mohd.1994)  

Foster S. Balancing nature and wellness: Malaysian traditions of “Ramuan” the history, culture, biodiversity and scientific assimilation of medicinal plants in Malaysia. HerbalGram . 2009;84:30-43.

Terus terang cakap, sebenarnya agak susah nak dapatkan testimoni ekf, tak tahu kenapa, nak kata produk baru, ekf  ni dah alam juga dalam pasaran. Cuma boleh nampak dari segi marketing memang agak perlahan. Tapi produk mampu hidup dalam pasaran disebabkan 'KUALITI' nya yang hebat.


Bila sebut tentang promosi, ikutkan perlu banyak usaha dari pihak stokis dan ejen, cuma tak perlu tengok orang lain. Saya sendiripun masih belum mampu nak buat promosi besar-besaran disebabkan sumber tenag ayang terhad. Bukan tak ada testimoni yang positif cuma tak banyak testimoni yang dapat dikumpul kerana kekangan masa nak follow up customer yang dah makan ekf.

Apapun bagi yang pernaj makan ekf, kebanyakannya tahu kesannya, tinggal lagi dapat kesan yang terbaik atau cuma perubahan kecil. Nak cuba ekf, boleh contact no whtasapp dibawah ya.

Cara Order ekf?

Whatsapp - 016 2601750


No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.