Wednesday, 27 July 2016

Klinik wanita untuk scan kandungan 3D 4D area kuala lumpur @ selangor

Mesti ramai ibu-ibu yang rancang nak buat scan 3D/4D kan. Terutama kalau anak pertama, dia punya perasaan 'excited' tu lain macam meluak-luak.

6 tahun lepas saya pun pernah buat scan 3D kat Vision College area kelana Jaya, caj dalam RM60 je, dpt soft copy skali. Seronok tau dapat tengok gambar baby dalam perut.

Salah satu tujuan buat tu sebab nak tahu jantina baby. Biasanya scan 3D/4D/5D ni lagi jelas dan tepat keputusannya, banding scan biasa.

Okay,, ini info dari kelab ibu mengandung, klinik yang ada doktor atau sonografer perempuan yang boleh buat scan 3D/4D/5D untuk kita. Boleh call dulu untuk buat appointment dan dapatkan harga.

Bagi muslim memang jadi  tanggungjawab kita cari wanita untuk jaga aurat. harap membantu ya, kalau anda yang nak tambah senarai klinik boleh komen dibawah.



Sonoworld Center Ampang - Ampang
2D/3D/4D HDLive termasuk gambar berwarna, CD dan report
Caj min - RM100
Tel: 03-91081189/017-5100016

3D 4D Scan Ampang
Caj Min- RM100
Online booking

Vision College - Kelana Jaya
Caj min - RM90
Tel: 03-78038300

Klinik Dr. Nurul - Alam Damai Cheras,
Caj Min - RM70
Tel: 03-91081189 / 017-5100016

Klinik Azyan - Batu 12, Hulu Langat
Caj Min - RM
Tel: 03-90215645

Klinik Perubatan dan Pembedahan Khadijah - Rawang
Caj Min - RM
Tel: 03-60921829

Klinik Jameaton - Taman sri Putera, Sri Kembangan
Caj Min - RM
Tel: 03-89442270


Klinik Mediveron Sri Gombak, Dr Siti Scan - Gombak
Caj Min - RM
Tel: 03-61883335





























No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.