Friday, 25 March 2016

Beli Buku guna BB1M secara Online




Pencinta buku, sekarang di bookcafe.com.my dah boleh beli buku guna Baucer Buku 1Malaysia (BB1M) dengan cara Indie Box. Okay Indie Box ni boleh beli pilih buku-buku ikut nilai baucer anda macam dalam gambar.


Macam mana cara nak guna baucer?

1. Hanya buku dalam kategori Indie Box sahaja layak menikmati tawaran Indie Box.

2. Pembelian 5 naskhah ke bawah tiada free shipping. Pelanggan perlu menanggung kos pos buku secara berasingan (bayar secara bank-in).

3. Pilih kuantiti buku yang tepat dengan nilai BB1M iaitu RM50 = 2 buku, RM100 = 5 buku, RM150 = 7 buku, RM200 = 10 buku, RM250 = 12 buku.

4. Hanya pemilik BB1M yang sama untuk 1 pesanan. Tidak boleh campur BB1M milik orang lain dalam pesanan yang sama.

Info lanjut boleh baca di sini ya ----> Terma dan Syarat penggunaan BB1M



Kalau rasa susah nak pilih buku-buku untuk sama nilaikan dengan penggunaan baucer, tak payah pening kepala, boleh pilih kombo yang bookcafe dah sediakan.

Klik link dibawah untuk tengok kombo buku-buku yang boleh dibeli 

--------->Kombo Buku BB1M 2016<------


Mudahkan? Lepas ni tak payah susah nak cari kedai buku yang boleh guna BB1M, beli online je pun boleh.

No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.