Thursday, 25 February 2016

Keputusan besar dalam Hidup



Kepada pembaca yang terus follow blog ni, banyak certita yang saya nak kongsi, tapi tak berpeluang nak tulis lagi. Apapun terima kasih pada anda yang setia support this blog, sudi baca walaupun banyak info yang korang dah tau. Walaupun mungkin ada yang 'erk...' apa dia merapu ni...

Ahkak hargai sangat, sebulan dekat 20k view tu taklah banyak bagi ahkak yang cuma tulis jarang sedentum ni. Tapi bila tengok statistik inipun dah buat happy.

Bermula dengan 400 view je sebulan masa mula-mula tulis blog dulu, tak sangka alhamdulillah sekarang kadang-kadang cecah jugalah 20k views sebulan. Tq, tq

Oklah, terus support ahkak ya, sebab lepas ni ada dua keputusan yang agak besar dah dibuat, demi masa depan. Apa yang boleh dikata sekarang... pada diri sendiri.. .

Pejam mata, tutup telinga, bekukan hati pada kata-kata negatif!!!!!"

No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.