Sunday, 6 December 2015

Beli Drypers Murah

Bagi ibu-ibu yang dah pening dengan harga drypers kat luar makin mahal, susah nak jumpa yang promosi, kenapa tak kita beli dari Lazada je.

Lazada lagi...! jangan marah ye ibu-ibu comey sekalian. Kalau tak pernah try beli kat Lazada, cubalah sekali beli, bukan susah pun, pilih barang, daftar dan bayar.

Lazada lambat hantar? psstt...dulu memang ada isu, tapi sekarang banyak yang dah ok, tengok! ni entri terbaru ni, insya Allah tak ada masalah dari segi penghantaran.

Setiap kali beli barang anda baca dulu, jangkamasa penghantaran yang diaorang bagitau  tu,  ada yang 2-3 hari, ada yang seminggu, ada yang 2 ke 3 minggu, ada juga? Ya, memang ada sebab ada sesetengah barang yang supplier dari oversea.

Jadi Please! baca betul-betul ya, nanti dah bayar, tunggu punya tunggu barang tak sampai, kita marah rupanya salah sendiri tak baca betul-betul 'estimate delivery' yang dah dinyatakan.

Balik ke isu Drypers, kalau berminat nak test service meh order guna link kita ni, cakap betul saya memang dah tak dapat harga macam yang Lazada offer kalau beli Drypers kat luar.

Last harga paling murah pernah dapat RM33.50, bulan lepas RM35.50 pastu memang tak jumpa dah.
Plan bulan ni beli ingat nak beli kat sini je.

Opss, untuk pengetahuan anda, saya memang dah pernah test service Lazada, beli pagar baby, setakat ni memang puas hati. Barang sampai ontime.

Kiranya tak ada masalah nak shopping lagi. Zaman gawat ni, kalau pandai cari harga best online, lebih menjimatkan, Kat Lazada ni macam-macam ada, sayur ngan ikan je takda.

Oklah, nak beli Drypers murah klik saja dibawah ya!


No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.