Tuesday, 27 January 2015

Sales Barang Baby di LAZADA

Bagi ibu-ibu yang sibuk tak sempat nak shopping, apa kata tukar cara shopping online pula. Apa? Tak pernah shopping online.

Tak ada masalah, serius...rugi betul kalau sesiapa yang ada Maybank2u tapi tak shopping online. Kalau tak ada account bank online pun sebenarnya boleh je shopping online.

Ya boleh, ni LAZADA ada offer COD, Cash On Delivery, beli barang bayar masa barang di hantar ke rumah. Serius memang jimat masa dan tenaga.

Zaman harga barang yang semakin naik ni, shopping online memang bagus untuk jimat belanja keluarga.

Tahu aje la kan, kalau kita keluar shopping bawa budak-budak, macam-macam kena 'pau', "mama nak yang ni", "mama nak yang tu, kalau dah anak 6 orang Rm30 ke atas je dah boleh habis beli jajan anak-anak.

Bukan tak boleh layan kehendak anak, cuma masa shopping ni susah sikit kita nak control belanja. Kadang-kadang dengan mama-mamanya sekali 'pau' abahnya pula hehe.

LAZADA serius, memang best sebab memang dah shopping sini, beli pagar baby yang ke dua dulu. Siap dapat kupon diskaun pula lepas tu..apa lagi jom kita window shopping at website sekarang !


---->>>>>>>>>> SALES BARANG BABY!!!

No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.