Saturday, 17 January 2015

Bisnes Tudung, Tak Menang Tangan

Nak cerita ni bukan sekadar imaginasi, tapi ini memang realiti. 'Respect' adik yang dah berjaya buka syarikat tudung dengan jenama sendiri.

Serius, rupanya bisnes tudung ni memang boleh buat duit kalau kena gayanya. Sampai sekarang adik dok cakap tak menang tangan dan tak terkejar permintaan yang ada,


Memang rezeki betul dia dalam bisnes tudung, orang cakap bukan senang nak sukses dalam bisnes, alhamdulillah walaupun baru lagi syarikat tudungnya tapi semakin berkembang pesat.

Insya Allah, asalkan semangat berniaga dan usaha yang tak pernah jemu memajukan syarikat, harapan satu hari nanti jenama Xaraxinta akan terus berkembang.

Ada yang tanya macam mana nak sebut nama 'brand ni' haha...sebutannya, 'zarazinta', yela kan tak semua orang tahu nak sebut perkataan yang ejaannya bermula dengan 'x'.

Sesiapa berminat nak jadi ejen, boleh contact direct mysis ~ 017-965 7260 -Pn.Izzati

Apapun bagi yang berminat nak mulakan usaha tudung sendiri, boleh 'refer' ebook ni, Mesti akan dapat ilmu baru yang berguna, berguna kalau kita baru nak bermula.


No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.