Thursday, 25 December 2014

Star Avenue shopping mall baru di Shah alam

Tengah belek-belek blog, ternampak pula iklan nuffnang pasal Star Avenue. Cantik design iklan ni, sebab tu tangan ni terus klik.

Dua kali klik dah iklan tertarik nak tengok apa info, rupanya pasal shopping mall baru di shah alam. Frust juga sebab di Shah alam, al maklumlah memang jarang sangat pergi Shah Alam kecuali betul-betul ada urusan kenduri kawen  atau yang penting-penting aje.

Ok, pada anda semua yang duduk sekitar Shah Alam lets grab this opportunity, shopping tempat baru, kot ada yang nak buka kedai boleh juga survey for leasing.

More information juz click http://www.staravenue.com.my/



Kita bila nak pergi? Ehehe tunggu baby n kereta membesar dulu lah.. ;)

No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.