Sunday, 12 October 2014

Iklan RHB yang best, TQ Nuffnang!

Alhamdulillah, ini kali pertama mama buat entry pasal iklan Nuffnang, mama excited sangat sbb untuk pengetahuan anda semua mama dapat 10 campaign untuk CPUV, memang tak sangka, mungkin ni rezeki baby baru yang menunggu masa nak keluar ni kot,,insya Allah :)

 Apapun mama nak buat review sikit untuk iklan RHB ni,  

pertama yang buat mama tertarik icon kartun spek mata tu, hehe, mama kalau dengan kartun memang cepat je menarik perhatian, terus mama klik nak tahu apa yang ditawarkan..jom kita review,

Apa yang pasti ada 'contest' bernilai lebih RM100 ribu, wow menarik...

Tarikh 'contest' : 8 September - 30 November 2014

dari pembacaan mama, 'contest' ni berdasarkan kekerapan kita buat transaksi akaun di RHB, wah bagi yang dah ada akaun RHB bestla kan, boleh 'join' bagi yang tak ada apa lagi jom buka akaun kat RHB

info lanjut boleh baca kat iklan RHB ni ya, enjoy!









No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.