Monday, 27 October 2014

Aplikasi untuk kira contraction mengandung

Pada mama-mama yg masih tak tahu macam mana nak rekod contraction masa dah hampir due date, boleh download aplikasi contraction timer ni dekat play store smartphone masing-masing.

So far, aplikasi ni memang sangat membantu, tak payah rekod dengan catatan atau note,hehe sebelum ni mama guna note,satu-satu nak kena tulis. Lambat...

No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.