Saturday, 21 September 2013

Entry Khas untuk Angah!

Hai semua pembaca, sila-sila support 


FB Asha Nini Collection


KLIK GaMbAR!!!

Adik saya ni orang yang sangat menjaga kesihatan dan kecantikan, kalau nak tahu info tentang kecantikan tanya dia di FB.

Terus terang ramai yang ingatkan dia belum kawen, padahal anak dah dua hehe. Owh kalau kakaknya pula orang selalu panggil 'makcik' huhuhu

Jadi, sesiapa berminat nak cantik dan sihat macam dia boleh add dia di FB, sekarang dia aktif promot skincare Tabita dan Vit C yang dia sendiri guna.

Set Tabita Original


Vitamin C

Setakat ni 'feedback' memang sangat baik, kalau nak tips kurus pun boleh roger dia ya, banyak tip tau, sampai dia pernah di temubual oleh majalah rapi.



Serius, dia memang sesuai sangat jadi consultant kecantikan, add friend kat FB Asha Nini Collection ya.


Terima Kasih!








No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.