Monday, 5 August 2013

Pening nak letak iklan churp churp dalam blog!

Dah berapa jam mengadap churp churp, masih tak dapat nak letak iklannya dalam blog. Pening dah kepala ahkak ni tau...

Baca 3. 4 tutorial pun tak faham-faham lagi, stress mak. Macam mana nak buat ntah.

Sebab masa pun makin singkat, jap lagi en. asben dah nak pergi kerja jadi try letak sini je la...boleh ke? jadi ke?...cuba-cuba je la erk. @@

Iklan ni sedih tau... :(

Yang ni BeST!!! Cantik website dia :D

Yang ni kalau baru pindah rumah, memang syurga shopping di sini!! :)
Tiga iklan nak cuba masukkan nak jadikan widget tapi tak dapat...kalau buat backlink kat sini memang boleh, tapi kalau widget camno???

Saper boleh tulun?
~Alhamdulillah dah boleh dek non

No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.