Saturday, 13 July 2013

Damainya kampung

Wah seronoknya dapat balik kampung.Walaupun sekejap tapi best sangat..udara yang fresh,pokok yang menghijau memang sangat mendamaikan hati.

Hilang sekejap stress hidup kat bandar.Tujuan utama balik kampung kali ni nak jumpa Mäk dan tengok mak mertua yang cedera patah kaki 2 minggu lepas. 


Selain tu dapat peluang berbuka puasa dengan saudara mara yang dah lama tak jumpa.
Walaupun sekejap jadilah,daripada tak berjumpa langsung.

No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.