Sunday, 23 June 2013

Gitar tanpa Tali


Ibarat hidup yang tanpa lagu....tah merapu malam ni, sambil layan retro, ada pula gambar gitar kecik tulis jela..

Saya memang sangat suka muzik, setakat ni alat muzik yang saya pandai main gitar tanpa tali nilah hahaha, tak adalah,  'recorder'  bolehla,,alah yang zaman sekolah rendah tu...yang macam seruling tu ha, ingat?

Antara lagu yang boleh saya main burung kakak tua, isabella, tiara, cess menunjuk pula khen...

Biasanya orang yang suka muzik mesti suka nyanyi, pantang dapat karaoke red box, pernah gak ter karaoke masa kawin adik.

Dah kena sound dengan en. Asben..after this no more karaoke in public ya! Dah,,, kan kena...khilaf sekejap, tahu...suara pompuan aurat,...huhuhu

Moralnya; nyanyilah kalau dah suka sangat, tapi bagi wanita, jangan nyanyi depan public, bukan public bank lah cik senah!! Jangan depan orang ramai...

Suara wanita adalah aurat...kena jaga, Astarghfirullah..Ya Allah ampunkan dosaku....


No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.