Wednesday, 5 June 2013

Agensi model Kanak-kanak

Okay setiap mama mungkin perasan anak dia comel dan mungkin boleh jadi model, termasuklah saya ehehe. Ada jugalah hantar gambar Ali untuk pertandingan bayi PAMA, malanganya  tak terpilih.



Ada juga saya gugel cari kot ada agensi model yang boleh daftar,,sampai sekarang tak jumpa lagi. Bila baca riview kebanyakannya agensi yang ada 'scam' maksudnya diaorang anjurkan photoshoot pastu kena bayar register dalam rm250 gitu, dan kalau ada job baru diaorang bagitau.

Bila baca komen-komen mama yang pernah terpedaya, diaorang nasihatkan janganlah percaya kalau ada agensi yang minta duit register, biasa kalau agensi yang 'genuine' diaorang tak minta bayaran. Ada juga yang 'complain' kalau ada job pun diaorang akan utama kabel dulu...aishh macam-macam.

Comey tak dik TON?

Pernah juga join photoshoot PAMA masa pameran ibu anak kat mid valley, ya Rabbi punyalah ramai manusia. Tapi disebabkan mama Ali pun takde keje, harung jugala kesesakan yang ada.


Ali sedang di 'adjust' abang fotografer


Orang nak snap gambar dia sibuk main kereta


OO yang ni kat Tesco, ingat kan Toy R Us sponsor, beranganlah boleh dapat mainan, rupanya Toy N Us..terpedaya mak haha






No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.