Tuesday, 11 October 2011

~Satay Kajang~

Maaflah jika posting ini mengganggu mereka yang sedang kelaparan kat opis, paham kalau tak sarapan pagi,hehe waktu-waktu sekarang perut dah start menyanyi. Bukan niat nak ganggu perut korang yang tengah lapar, bila belek-belek gambar untuk entry, antaranya tinggal yang ni sahaja yang boleh dishare, tada!!!

~SaTay KaJang~
 Hj. Samuri

Lokasi : Hentian Rehat (RNR) Awan Besar kat Highway Kesas

Bila dikenang balik citer satay kajang ni, teringat masa mula-mula nak makan satay kajang, berusaha pergi ke kajang nun semata-mata nak makan satay KAJANG, rupa-rupanya lorrr... dekat rumah jer boleh dapat heheheh, sabar aje la... :D 


Bagi sesiapa yang nak makan satey kajang Hj. Samuri sekarang dah banyak branch dia kat area KL ni, korang boleh tengok sini... Klik sini, tak tau la blog saper, tolong jer. ^^

No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.