Wednesday, 12 October 2011

Fogging lagi! @@

Fresh from the oven, area rumah  fogging lagi, terima kasih DBKL, memang banyak betul sekarang nyamuk, dalam rumah ni je lebih 4 ekor nyamuk berterbangan, huhuhu dah macam apa je bila dok terkejar-kejar nak bunuh nyamuk..

Sekor je yang dapat itupun sebab dah boncit isap darah ali, siot betol punya nyamuk,,,terasa macam duduk dalam kebun getah aje bila tengok nyamuk 2,3 ekor berterbangan dalam rumah...padahal dok tengah KL...@@ jom tengok ~ ~







Asap dah sampai ke atas, jadi tutup tingkap hall, buka tingkap bilik, tutup pintu bilik...apada,,buka tutup, buka tutup..hehehe...dah xde idea nak tulis la..^^

2 comments:

  1. no wonder kes denggi tinggi kat area lembah klang&selangor,,huhu risu btol @@..

    ReplyDelete

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.