Thursday, 6 October 2011

Cabaran pakaikan baby pampers @@


Fuhh!! bagi sesiapa yang dah merasa ada baby kecik, mesti pernah lalui saat-saat susahnya nak pakaikan pampers bagi baby yang dah pandai merangkak, tiap kali nak pakaikan pampers ali, mesti gelak sorang-sorang, mana taknya,, lepas mandi baru letak atas tilam, tak sempat nak lap dia dah nak bangun merangkak.. geram betul..




Tengok ni dia dah sempat lari, baju dengan seluar pun tak sempat nak sarung,,,dah cabut...memang menguji kesabaran kalau dia dah lari jauh, kita nak kena bangun plak pegi ambik dia,,,,kalau sempat tarik kaki takpala juga, baby,,, baby,,hangin je tengok gelagat diaorang ni, kelakarpun ada juga...sabar je :D

Entry kali ni bukan la nak mengomel  pasal ali yang susah nak pakaikan pampers sekarang ni, sebagai mama redhala, dah tanggung jawab..susah senang nak jaga budak kecik, (klu ada offer keje kat nursery x sanggup) huhuhu...nak ajak anda tolong tambah kan tips mudah nak pakaikan pampers baby yang suka merangkak lari macam ali, itu belum tambah dia punya style lembikkan badan dan menjerit nak lepaskan diri dari pelukan..sabar lagi...mama


Jom share:
Tip Mudah Pakaikan Pampers Baby

No comments:

Post a Comment

SUPPORT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email

Contact Form

Name

Email *

Message *

Penafian (Disclaimer)
suficreative.blogspot.my adalah perkongsian mengenai kekeluargaan, kesihatan, pendapat dan pengalaman penulis sahaja. Sebarang info yang berkaitan dengan isu perubatan dan melibatkan undang-undang adalah dibawah tanggungjawab anda sebagai pengguna. Dapatkan nasihat dari pihak bertauliah sebelum mengamalkan sebarang info terutama kesihatan sebagai langkah berjaga-jaga dan keselamatan.